Προϊόντα / Υπηρεσίες

Στο φυτώριο “Φύση”, στο Χαλάνδρι θα βρείτε: Αριστη ποιότητα – Μεγάλη ποικιλία – Εξαιρετικές τιμές

category
category
category
category

category
category
category
category

category
category
category
category

category

Προϊόντα που θα βρείτε στο φυτώριο μας:

 • Φυτά

  Χιλιάδες φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου διάφορων μεγεθών άριστης ποιότητας από τους καλύτερους έλληνες και ξένους παραγωγούς και για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες Έχουμε τη δυνατότητα να σας φέρουμε οποιαδήποτε φυτό από οποιοδήποτε φυτώριο η θερμοκήπιο της Ελλάδας και του εξωτερικού ,σε άριστη κατάσταση και στην καλύτερη τιμή.
 • Χώματα - Βελτιωτικά

  Χώμα και βελτιωτικά εδάφους όλων των ειδών ελληνικά και εισαγωγής:

  1. Τα άριστης ποιότητας Φυτοnet( soil για φυτά εξωτερικού χώρου – premium για φυτά εσωτερικού και … εξωτερικού χώρου και Φυτοnet για αρωματικά και λαχανικά)

  2. Όξινα χώματα (AGRICULT KAI ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ)

  3. Τη γνωστή σειρά χωμάτων της FLORABELLA ( όξινο –εσωτερικού χώρου –εξωτερικού χώρου – κακτόχωμα – για ορχιδέες...)

  4. Το δυνατό τυρφόχωμα HI POT

  5. Βιολογικά χώματα (GEOHUMUS - COMPO)

  6. Βελτιωτικά καθιερωμένα στην κηποτεχνία POLYXOYM (AGROHUM ), ΥΛΗ (BIOTTER – NEW FERTIL), ΚΟΜΠΟΣΤΑ (BIOTTER), ΚΟΠΡΙΑ (ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ) ,πλυμένη ΕΛΑΦΡΟΠΕΤΡΑ (ΠΑΝΔΟΜΙΚΗ), ΦΛΟΙΟ ΠΕΥΚΟΥ (ΧΟΡΟΜΙΔΗΣ ), ΒΟΤΣΑΛΑ (ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ,τύρφη , ΧΟΥΜΟΣ από γαιοσκώληκες ( Φυτοnet- Geohumus), ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΟ ΠΕΡΛΙΤΗ κλπ ΚΑΚΤΟΧΩΜΑ, χωμα ΓΙΑ ΟΡΧΙΔΕΕΣ, χώμα για μπονσάι, και άλλα εξειδικευμένα χώματα. ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΕΔΑΦΟΥΣ: Τύρφη - Χούμος - Φυσική Κοπριά - Περλιτης - Ελαφρόπετρα - Φλοιό Πεύκου.
 • Γλάστρες (πλαστικές, πήλινες, τσιμεντένιες)

  Στο φυτώριο μας θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία από γλάστρες, ζαρντινιέρες και κασπω: 1. Πλαστικές από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

  2. Πήλινες χειροποίητες γλάστρες και κιούπια από τα καλυτέρα εργαστήρια του Αμαρούσιου και της Κρήτης. ΠΗΛΙΝΑ κασπω, γλάστρες και ζαρντινιέρες εισαγωγής ( DE ROMA –SLK ). Πήλινα κιούπια και γλάστρες βαμμένες και ζωγραφιστές.

  3. Τσιμεντένια παρτέρια σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, γλάστρες και ζαρντινιέρες από λευκό τσιμέντο.

  4. ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ για γαρδένιες και καμέλιες με τα δικά τους διακοσμητικά χαρακτηριστικά.

  5. Γλάστρες από καουτσούκ με χερούλια για μεγάλα φυτά.

  6. Πολλά αλλά ειδή με διαφορετικά υλικά (ξύλινα κ.λπ.)
 • Βάσεις για γλάστρες

  ΣΥΡΜΑΤΙΝΕΣ ΓΛΑΣΤΡΟΘΗΚΕΣ: Για γλάστρες και ζαρντινιέρες, κρεμαστές και καθιστές. ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΜΑΣΙΦ: Για όλα τα είδη και μεγέθη γλάστρας, με ρόδες η χωρίς διακοσμητικές άσπρες η μαύρες,
 • Λιπάσματα

  ΟΡΓΑΝΙΚΑ: Εξειδικευμένα λιπάσματα ελληνικά οργανοχουμικα και γερμανικά με guano Οργανικά λιπάσματα γενικής χρήσης GEOHUMUS κ.λ.π. ΧΗΜΙΚΑ: 12-12-17 0,2/// 15-30-15/// 20-20-20 και πολλά άλλα
 • Εργαλεία

  Εργαλεία κηπουρικής - βιβλία φυτών - πέργολες πλαστικές - υλικά δεσίματος φυτών - κονταριά στήριξης φυτών - σιντριβάνια όλων των μεγεθών και ειδών.
 • Υλικά διακόσμησης

  Πολλά διακοσμητικά προϊόντα γιασ τον κήπο και τη βεράντα σας. Κασπώ σε πολλά σχήματα και σχέδια. Σιντριβάνια όλων των μεγεθών και των ειδών.
 • Είδη ποτίσματος

  Λάστιχα ποτίσματος ,βάσεις στήριξης και μεταφοράς ακροφυσια πίεσης και άλλα εξαρτήματα για το πότισμα από την GARDENA και άλλες εταιρίες του είδους. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ πΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ: Προγραμματιστές και υλικά αυτόματου ποτίσματος σε συνεργασία με την ''WATHER MATIC'', ''GARDENA'' και τα καλύτερα ελληνικά εργοστάσια σωλήνων και εξαρτημάτων.
 • Πέλλετ - Μπριγκέτα

  Μεγάλη ποικιλία σε πέλλετ, μπριγκέτα, καυσόξυλα και κάρβουνα

Οι υπηρεσίες του φυτωρίου μας:

 • Ενοικίαση φυτών

  Δυνατότητα ενοικίασης φυτών για λίγες μέρες.
  Τα τελευταία χρόνια, λόγω της καλής ποιότητας των φυτών που παρέχουμε, μας προτιμούν οι καλύτερες εταιρίες παραγωγής ταινιών ενοικιάζοντας φυτά για τα γυρίσματα τους. Επίσης εταιρίες οργάνωσης εκδηλώσεων-ανθοπωλεία-εστιατόρια-ταβέρνες-διακοσμητές νοικιάζουν φυτά από εμάς για να στολίσουν τους χώρους τους για λίγες μέρες.
 • Αποστολή κατ' οίκον

  Αποστόλη κατ΄οίκον συνεργαζομαστε με εταιριες μεταφορας και αποστολης αλλα και με δικα μας μεσα μεταφερουμε όλα τα προïoντα στο σπιτι σας.
 • Φυτά για δώρο

  Δημιουργούμε όμορφες ανθικές συνθέσεις, με φυσικό λουλούδι, για δώρο. Υπέροχες ορχιδέες, κασπώ σε πολλά χρώματα και σχέδια και πολλές έτοιμες συνθέσεις φυτεμένες σε πήλινες γλάστρες για να επιλέξετε.
 • Κατασκευή κήπων

  1. Διακόσμηση εσωτερικών χωρών με φυτά
  2. Μελέτη εφαρμογή κηποτεχνικου σχεδίου
  3. Μελέτη εφαρμογή αυτόματου ποτίσματος
  4. Κατασκευή κήπων
  5. Συντήρηση κήπων-βεράντας

Descargar musica